Contra el atemptats a la llibertat d’expressió a Catalunya

 
Contrabanda FM som una radio lliure, assembleària i no comercial que emetem des de fa més de 26 anys a Barcelona. Som una xarxa plural de programes i persones amb posicionaments diversos sobre la situació política que es viu al territori, però totes defensem el dret a la llibertat d’expressió per sobre tot.
Amb preocupació hem vist que els drets i llibertats al nostre entorn han estat atacades, i per això manifestem el nostre rebuig a l’autoritarisme que s’ha desplegat per evitar l’expressió de la ciutadania. Al nostre col.lectiu hi ha persones amb diverses visions polítiques, però ens sembla greu que s’adoptin mesures repressives i no es promogui el diàleg.
Davant els fets repressius que ens sorprenen dia a dia (tancament de webs, prohibició de debats públics, registre a impremtes i un llarg etc.) fem una crida a defensar la llibertat d’expressió!

Publicat a: Contrabanda FM
Contra el atemptats a la llibertat d’expressió a Catalunya

This entry was posted in Contrabanda FM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.