JA ESTÀ A PUNT EL TURÓ ROCK

S’acosta Sant Joan, s’acosta el Turó Rock i ja tenim cartell confirmat per a una festa totalment heavy psich a la plaça de Can Basté el proper dissabte 22 de juny. De la ma de RSK Radio i la Comissió de Festes del Turó de la Peira aquest any us portem dues bandazas. En primer lloc els extintes Prisma Circus amb el gran Joaquin Escudero al front junt als Àlex Carmona a la bateria i Alexandre Sánchez a la guitarra que es retroben per a aquesta ocasió especial rendint tribut als argentins Pappo’s Blues. Després una altra de les grans bandes de l’escena Barcelonina, els Electric Monolith, amb el seu rock progressiu amb sabor als primers Black Sabbath faran de les seves davant d’una plaça de Can Basté esperem que a petar. Els concerts començaran cap a les 22h tot i que durant tota la tarda disfrutareu de la programació de RSK amb radio a l’aire lliure. Tot plegat una prerrevetlla que entre concerts, posterior ballaruca i cerveseta gelada ens portarà de ben segur cap a la matinada. No hi falteu.

Publicat a: Ràdio RSK
JA ESTÀ A PUNT EL TURÓ ROCK

This entry was posted in Radio RSK. Bookmark the permalink.

Comments are closed.