PER LLICÈNCIES DE RÀDIOS LLIURES

Radios LLiures com RSK o CONTRABANDA s’adhereixen al recolzament a la proposta de llei per a l’Accés a llicències d’emissió gratuïtes i garantia d’un espai a l’espectre radioelèctric per mitjans de comunicació comunitaris sense ànim de lucre.
Tal com va succeir a altres indrets, com ara a Aragó, amb la Ley General de la Comunicación Audiovisual (LGCA) de 2010, davant la possible modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, considerem que el Govern té al seu abast el reconeixement de la labor dels mitjans de comunicació comunitaris “sense ànim de lucre”, fent possible un procediment d’accés a llicències d’emissió i garantint un espai a l’espectre radioelèctric per aquestes iniciatives.

https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76211

Publicat a: Ràdio RSK
PER LLICÈNCIES DE RÀDIOS LLIURES

This entry was posted in Radio RSK. Bookmark the permalink.

Comments are closed.