3er Cadenazo de les Ràdios Lliures: Lluites i dissidències a la nova anormalitat

3er Cadenazo de les Ràdios Lliures #CadenazoDisidencia

Coincidint amb el Dia de l’Orgull LGTBI+ diumenge que ve 28 de juny, més de 20 ràdios lliures i podcast de tot l’estat s’uniran en una emissió conjunta conjunta dedicada a les lluites i dissidències a la nova anormalitat. Es tracta d’una experiència col·lectiva de comunicació i contrainformació que es desenvoluparà des de les 7 del matí fins a les 9 de la nit i es podrà seguir a través de www.radioslibres.info i de les emissions webs de les ràdios participants, en aquest cas des de www.contrabanda.org.

Després de dues edicions prèvies del 10 de maig, dedicada als mitjans lliures, i del 7 de juny, dedicada al suport mutu, el Cadenazo de les Ràdios Lliures continua, en aquesta ocasió dedicat a les lluites i dissidències principalment al voltant de tres eixos: de classe, de raça i de sexe. Difonem així les accions, reivindicacions, pensaments i realitats de persones i col·lectius que aquestes setmanes enrere han visibilitzat especialment la seva lluita contra el racisme, així com les dissidències vinculades a temàtica d’alliberament sexual i de gènere, que tenen més presència aquesta setmana amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, sense oblidar-nos de totes les lluites de classe, contra l’exclusió, la pobresa, pel dret a l’habitatge, el treball i a una vida que valgui la pena ser viscuda.

El Cadenazo Radiofònic de les ràdios lliures de l’estat espanyol continua creixent, i en aquesta edició incorpora dues novetats: emissió en directe des dels carrers i coordinació amb ràdios internacionals. Durant la tarda del 28 de juny, tindrà lloc una cobertura de la manifestació de l’Orgull Crític a Madrid, des de Ràdio Vallekas, i una mica més tard emissió en directe des de la Plaça Reial de Barcelona a càrrec de Contrabanda FM amb entrevistes i connexions des de la manifestació alternativa que recorrerà els carrers a aquesta mateixa hora.

Aquesta emissió s’enquadra dins de la Revolta Radiofònica Global, que enllaçarà el cadenazo radiofònic de les ràdios rebels llatinoamericanes del 27 de juny amb el cadenazo de les ràdios lliures de l’estat espanyol del 28 de juny. En la Revolta Radial llatinoamericana participen emissores de Mèxic, Costa Rica, Panamà, Hondures i Wallmapu (en territori xilè), entre altres països, començarà el dissabte 27 de juny a les 17.00 (hora peninsular) i s’estendrà fins a les 07.00 del diumenge 28 de juny, hora que comença el cadenazo radiofònic de les ràdios lliures de l’estat espanyol, i que durarà fins a les 21.00. En total, gairebé 30 hores d’emissió contínua en la qual participaran més de 35 projectes radiofònics lliures de tots dos costats de l’Atlàntic, en lluita i dissidència permanent contra la nova normalitat imposada rere la crisi sanitària del capitalisme.

Per una normalitat en la qual capiguem totes.

Per una normalitat que valgui la pena ser viscuda.

Escolta:

-> Revolta radial llatinoamericana: dissabte 27, de 17.00 a 07.00

-> Cadenazo de les ràdios lliures de l’estat espanyol: diumenge 28, de 07.00 a 21.00

-> En www.radioslibres.info i a les webs de les ràdios participants.

#CadenazoDisidencia

 

Publicat a: Contrabanda FM
3er Cadenazo de les Ràdios Lliures: Lluites i dissidències a la nova anormalitat

This entry was posted in Contrabanda FM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.