Audios del 4rt Cadenazo de les Ràdios Lliures contra el colonialisme

18 ràdios lliures i comunitàries de Abya Yala i l’estat espanyol s’uneixen en una emissió conjunta per a assenyalar que el 12 d’octubre no hi ha res a celebrar, i sí molt a repensar.

Podeu escoltar de nou els programas des de:

https://archive.org/details/CadenazoAnticolonial

Programació
10h Radio Mistelera
Programa sobre la crema de l’amazones per Bolsoinaro sobre els territoris dels indígenes amazònics; l’ocupació de Palestina per Isrrael; la utilització de les reserves dels Lacota per Trump per a fer l’oleoducte.

11h Ràdio Aktiva
Programa sobre la “hispanitat” vista des de la “perifèria” i el procés d’imposició del castellà en detriment de la diversitat cultural de l’estat.

11.30h ContrabandaFM, amb fragments de Assamblea de Majaras -sobre feixisme i racisme als EUA , i sobre la mort de Guillem Agulló i Salvador i l’auge de la ultradreta a l’estat espanyol; del Puticlub, amb entrevista amb l’Associació de gitanes feministes per la diversitat; i de El Aleteo Des-Equilibrado amb lectures de relatos i poemes sobre resistències… les de les dones, la resistència del poble mapuche, resistències en laa defensa dels territoris, resistències contra l’extractivisme i les resitències de la població migrante a l’estat espanyol en la seva lluita pels seus drets i contra el racisme.

14h Radio Cronia 
Recompte sobre algunes de les notícies de major impacte polític al país i la regió durant el mes de setembre des d’una perspectiva que no mostren els mitjans de comunicació comercials

14.30 Radio Malva
Expedició Atlantis, en la qual 5 argentins es van creuar l’Atlàntic en una bassa per a demostrar que era possible com havien fet milers d’anys abans i alguns textos del llibre Mèxic Profund de Guillermo Bonfil Batalla, on ens parla de l’indi i la colonització.

15h La voz rebelde entre la lluvia ( Sierra Mazateca / Oaxaca / Mèxic)
Parlarem de la commemoració dels 528 anys de colonització, explotació i despulla, sobre algunes reflexions que fan els joves Mazatecos sobre el colonialisme, entorn del territori, la comunitat, les dones, les nostres tradicions i la resistència com a poble originari.

15.30 Radio Cósmica Libre (Mèxic)
Càpsula “Flow decolonial per morras (música decolonial feta per dones, feminisme antiracista, colonialisme i política de drogues) per Feminisme & Flow.

16h – Axolote Radio (Xochimilco / Mèxic)

17h –Radio Kvrruf (Ngulumpau)
Temuco-Biobío, territori Maputxe ocupat actualment per l’Estat de Xile.
Compartim podcast emissió de la Xarxa de Mitjans Radials del Wallmapu i la Patagònia.

17.30h – Radio Argayo – Necis il·lustres de Cantàbria

18h – Radio 8 de octubre. (Costa Rica)
Càpsula sobre recuperació de terres de pobles Originaris Bribri i Cabécar, i la seva lluita enfront de la conquesta del Capital i l’Estat Racista.

18.30h – RADIO VALLEKAS (Madrid)

19.00h – RADIO TEMBLOR INTERNACIONAL
Campanya d’Acció Global amb el Deute, crit de les Excloses/us
i Acció en el marc del 12 d’octubre

19.30h –Radio Zapote (Mèxic)
Càpsula sobre els orígens del colonialisme i els seus efectes històrics i
veus de lxs compañerxs sobre la continuïtat del procés colonial i les conseqüents formes de resistència.

20h – Noticias de abajo (Un lloc anomenat Mèxic).
Noticiari global de Mitjans Lliures.

Publicat a: Contrabanda FM
Audios del 4rt Cadenazo de les Ràdios Lliures contra el colonialisme

This entry was posted in Contrabanda FM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.