“Xarxes de suport “Experiències de col·laboració veïnal a 9 Barris””

No volem renunciar a realitzar activitats culturals, i tot i que entenem que sense públic es perd bona part del sentit de les arts escèniques, hem decidit adaptar el LOKAL DE RISC a un format virtual. Tampoc volem renunciar a la qualitat, és per això que disposarem de tres càmeres i un xat per tal d’interactuar en directe, una infraestructura aportada pel projecte EinESS i la cooperativa BitLab.

És important mantenir l’Ateneu en marxa, generant espais de treball per a artistes i tècniques, així com poder oferir continguts culturals més enllà de les empreses vinculades al capitalisme de plataforma. A més, gràcies al projecte “Caixa de Ressonància”, sorgit del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, es podran realitzar aportacions a mode de taquilla inversa destinada a les Xarxes de Suport Mutu de Nou Barris.

En aquest Lokal comptarem amb Nacho Malabardo (malabars experimentals), Mama Calypso (pallassa musical), Iñaki Nazabal (poesia escènica), Constanza (acro-dansa), Genaro Cibils y Hanna-may Porlon (dansa). I a la presentació: Colectivo Ameno i Danilo Facelli.

La cooperació entre espais i projectes culturals vinculats de l’economia social ha fet possible aquest projecte. La programació s’emmarca dins del cicle virtual EinESS, un cicle de xerrades i espectacles en format virtual realitzat amb plataformes, metodologies i tecnologia de codi obert. Abans del Lokal hi haurà una trobada virtual amb Alba G. Corral i Lina Lab on s’abordaran temàtiques com els nous formats i el transmèdia.

El cartell és obra de Rapha Hu.

Organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural, Ateneu Popular 9 Barris

Col·labora: ICEC Cultura Digital, La Caixa de Ressonància del SMAC! (Sindicat de Música Activistes de Catalunya), Fira d’Economia Solidària de Catalunya.

https://ateneu9b.net/programacions/lokal-de-risc-1602762338

Publicat a: Ràdio RSK
“Xarxes de suport “Experiències de col·laboració veïnal a 9 Barris””

This entry was posted in Radio RSK. Bookmark the permalink.

Comments are closed.